LIO-stagiaire

Als leraar in opleiding zien we je als een volwaardige collega. Samen met de leerkracht ben je verantwoordelijk voor de klas.

Wij hebben plek voor meerdere LIO-stagiaires voor de onder- en bovenbouw.

Je werkt nauw samen met een toegewijd team van leerkrachten en specialisten

Jouw verantwoordelijkheid ligt niet alleen bij het overbrengen van de lesstof, maar ook bij het aanbieden van leerstofgerichte verwerkingsactiviteiten. Deze activiteiten zijn ontworpen om de lesinhoud te versterken en bieden leerlingen de kans om de stof op een interactieve manier toe te passen en te verdiepen.

Net als in de onderbouw, waar spelend leren en een rijke speelleeromgeving de basis vormen, streef je in de bovenbouw naar een leeromgeving die nieuwsgierigheid aanwakkert en actieve deelname stimuleert. Je werkt nauw samen met een toegewijd team van leerkrachten en specialisten om thematisch en onderzoekend onderwijs te bieden, en maakt gebruik van moderne lesmethoden om de ontwikkeling van de leerlingen te monitoren en te ondersteunen.

Wie is CBS Melodie

CBS Melodie bevindt zich in het hart van de Muziekbuurt in Rijswijk, een levendige wijk met een rijke culturele diversiteit. Als brede school met circa 220 leerlingen en 21 enthousiaste teamleden, werken we samen met vakleerkrachten voor gymnastiek, muziek, taaldans en beeldende vorming. Bij ons krijg je de kans om te werken in een hecht team met collega’s die zich inzetten voor een divers en rijk onderwijsaanbod.

Wat wij bieden

Jouw inzet belonen we graag. Daarom kun je rekenen op:

Wat jij met je meebrengt

Vanuit jouw toewijding ondersteun jij de leerkracht bij het creëren van een impactvolle omgeving voor onze leerlingen. Daarnaast heb je een sterke drive om bij te dragen aan onze schoolontwikkeling en onze kinderen te begeleiden bij een eventuele taalachterstand. Wat je je verder met je meebrengt:

Wil je als LIO-stagiaire aan de slag?

Dan horen we graag iets van je! Solliciteer direct via de onderstaande knop!

Video afspelen

CBS Melodie in beeld

In deze video nemen we je mee in de dynamiek van onze school. Een inspirerende omgeving waar we samen leren, bewegen, ontdekken en groeien. Je krijgt een levendige inkijk in wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden. Uiteraard begrijpen we het ook als je onze school persoonlijk wilt ervaren. Maak gerust een afspraak voor een kennismaking, onze collega’s ontvangen je graag voor een rondleiding!

Contact informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek onze werken bij pagina voor een indruk van onze school. Voor meer informatie over de functie en onze schoolgemeenschap, kun je contact opnemen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!