Leerkracht onderbouw

Als Leerkracht Onderbouw begeleid je onze leerlingen van groep 1 tot en met 3 volgens onze visie van spelend leren. Je biedt een rijke speelleeromgeving die de nieuwsgierigheid prikkelt en leidt tot handelend spel, wat wordt ingezet voor de ontwikkeling van motoriek, sociale- en rekenvaardigheden en gebruik van taal. Je werkt nauw samen met het team om thematisch onderwijs te geven, met de inzet van observatiemethoden zoals KIJK en ondersteunende lesmethoden voor een soepele overgang naar meer gestructureerd leren vanaf groep 3.

"Van lettergrepen tot zelfontdekking: Een onderwijsreis door de jaren heen."

In groep 3 gebruiken we ‘Veilig Leren Lezen’ en ‘WIG5’ als opstap naar gestructureerd leren. Vanaf groep 4 ligt de nadruk op onderzoekend leren met methoden zoals ‘Blink’. Verder werken we met de methoden ‘Nieuwsbegrip’ en ‘Taal Actief’, die het kritisch denken en de taalbevorderen.

Wie is CBS Melodie

CBS Melodie bevindt zich in het hart van de Muziekbuurt in Rijswijk, een levendige wijk met een rijke culturele diversiteit. Als brede school met circa 220 leerlingen en 21 enthousiaste teamleden, werken we samen met vakleerkrachten voor gymnastiek, muziek, taaldans en beeldende vorming. Bij ons krijg je de kans om te werken in een hecht team met collega’s die zich inzetten voor een divers en rijk onderwijsaanbod.

Wat wij bieden

Jouw inzet belonen we graag. Daarom kun je rekenen op:

Wat jij met je meebrengt

Vanuit jouw toewijding creëer je een betekenisvolle omgeving voor onze leerlingen. Daarnaast heb je een sterke drive om bij te dragen aan onze schoolontwikkeling en onze kinderen te begeleiden bij een eventuele taalachterstand. Wat je je verder met je meebrengt:

Wil je als leerkracht onderbouw aan de slag?

Dan horen we graag iets van je! Solliciteer direct via de onderstaande knop!

Video afspelen

CBS Melodie in beeld

In deze video nemen we je mee in de dynamiek van onze school. Een inspirerende omgeving waar we samen leren, bewegen, ontdekken en groeien. Je krijgt een levendige inkijk in wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden. Uiteraard begrijpen we het ook als je onze school persoonlijk wilt ervaren. Maak gerust een afspraak voor een kennismaking, onze collega’s ontvangen je graag voor een rondleiding!

Contact informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek onze werken bij pagina voor een indruk van onze school. Voor meer informatie over de functie en onze schoolgemeenschap, kun je contact opnemen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!